Opinie na temat firmy Tapicare «
"Jedni widzą to, co jest możliwe.
Inni to zmieniają."
ZADZWOŃ TERAZ: 500-462-936
  • Serdecznie polecam firmę Tapicare wszystkim, którym zależy na fachowej usłudze. Rzetelna firma, konkurencyjne ceny, bardzo miły kontakt. Myślałam, że mój fotel nigdy już nie będzie czysty, a okazało się, że jest :) Przemiły Pan baaaardzo się namęczył próbując przywrócić pierwotny kolor i udało się, za co bardzo dziękuję! Barbara

    Barbara Wyleżoł

    29.03.2017
  • Fachowa i miła obsługa, wykładziny w biurze odzyskały dawny kolor a sądziłam, że są od zawsze szare… Polecam – dyspozycyjni, konkurencyjni cenowo!!!

    Ola VR

    07.02.2017
  • Dywany w szkole to niezbędny element wyposażenia klasy. Codziennie użytkowany przez wspaniałe, energiczne, dzieciaki, których radosna twórczość (farby, plastelina itp.) oraz beztroska wyciskają widoczne piętno na dywanach. Dzięki firmie „Tapicare” nie ma śladów tejże radosnej twórczości. Firma jest słowna, rzetelna, profesjonalna, godna polecenia. W przyszłym roku na pewno skorzystamy z jej usług w celu doprowadzenia dywanów do stanu akceptowanego przez SANEPID do użytku przed nowym rokiem szkolnym. Bardzo dziękuję.

    AGNIESZKA TARGIEL

    18.09.2015
  • Pełen profesjonalizm , firma godna polecenia – meble tapicerowane wyglądają jak nowe , usługa wykonana szybko, sprawnie i miło. Dziękuję za współpracę- życzę sukcesów i rozwoju firmy

    Jolka Król

    17.08.2015
  • Firma „Tapicare” godna polecenia. Wspaniali i serdeczni pracownicy, usługa wykonana na 6+ i bardzo tanio. Z całego serca polecam.

    Elżbieta Adamus

    03.07.2015
  • Dzisiaj panowie byli u mnie do chodnika, który wcześniej oddałam do „pralni” z której wrócił mokry, brudny, śmierdzący i z plamami! Panowie przyjechali na czas tak jak się umawiali. Koszty nie zaskoczyły mnie. A dywan i chodnik – miodzio! Dosłownie jak nowe. Panowie po wypraniu chodnika po pseudo pralni wylali dwa wiadra żuru! Gorąco polecam usługi tej firmy. Jestem bardzo zadowolona dywany mam czyściutkie jak nowe i nie są mokre tylko trochę wilgotne a co najważniejsze NIE śmierdzą. Jeszcze raz gorąco polecam i dziękuję za doprowadzenie dywanów do stanu należytej czystości. Dziękuję!!!!!!

    Jolanta Dziuba

    17.04.2015
  • Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Narożnik po czyszczeniu wygląda jak nowy. Serdecznie polecam !!!! Na pewno będę jeszcze korzystać z usług firmy tapicare.

    Sylwia Flisiak

    06.12.2014
  • Zestaw wypoczynkowy nie był czyszczony od zarania czyli 12 lat. Liftingi czynione przeze mnie nie dawały żadnych rezultatów. Natomiast pies, dwa koty i szalony wnuczek dobiły wypoczynek na tyle skutecznie, że miałam ochotę albo wymienić tapicerkę, albo całe meble. Ostatnią deską ratunku było profesjonalne czyszczenie. Okazało się PROFESJONALNE< TERMINOWE>OPŁACALNE. Omówieni na konkretną godzinę specjaliści od wywabiania plam i problemów z kanapy i mojej głowy ;) zostawili po sobie MEBLE JAK NOWE!!!! Zniknęły paskudne (aż się wstyd przyznać) plamy po nieudolnym szorowaniu. Tapicerka jest czyściutka. POLECAM GORĄCO!!!! Zamiast nowych mebli – tapicare

    Grażyna Kasperek

    04.12.2014
  • Pięcioletnia kanapa z bardzo brudnym siedziskiem po czyszczeniu wygląda jak nowa. Aż trudno uwierzyć. Naprawdę warto skorzystać z usług tej firmy.

    Monika A

    08.08.2014
  • Zestaw wypoczynkowy czyszczony przez firme Tapicare po szesciu latach uzytkowania wyglada jak prosto ze sklepu.

    Krystyna Kilinowska

    19.03.2014
  • Wykonawcę trzeba pochwalić za jakość usług. Standard oferty przedsiębiorstwa stoi na bardzo wysokim poziomie. Wiedza jaką dysponuje przedsiębiorstwo, naprawdę imponuje. W swojej specjalizacji przedstawiciele firmy uznawani są za wyjątkowych profesjonalistów. Przedsiębiorstwo całkowicie zasługuje na zaufanie. Zapewnia to poczucie bezpieczeństwa podczas całej współpracy. Właściwe podejście do klienta wywiera dobre wrażenie. Moje wymagania zostały w pełni zrozumiane.

    Joanna Śliwka

    18.03.2014
  • Swietna i profesjonalna robota!dziekuje chlopaki-dywan wyglada super!

    Agnieszka

    25.02.2014
  • Usługa profesjonalna.Obsługa miła i bardzo kulturalna.Skorzystałam po raz drugi, ale nie ostatni. Szczerze i bezinteresownie gorąco polecam innym. Warto!

    Marta G.

    16.12.2013
  • Super obsługa , efekt niesamowity jestem pod niesamowitym wrażeniem jesli chodzi o profesjonalność oraz szybkość wykonania usługi :-) kanapa która szła praktycznie na straty wygląda jak nowa, zero zabrudzeń pachnąca i czysta.Polecam, napewno się nie zawiedziecie :-)

    Małgorzata.R

    24.11.2013
  • Cieszę się, że zadzwoniłam do tej firmy i umówiłam się na czyszczenie mojego narożnika. Wcześniej byłam zrażona, gdyż 2 lata temu również miałam czyszczony, ale po wyschnięciu wyszły stare plamy. Tym razem było inaczej. Narożnik czysty, klient zadowolony. Polecam.

    Majka

    12.11.2013
  • Kanapy rogowe wyczyszczone rewelacyjnie ;) chociaż byliśmy pewni, że nie da się już z nimi za dużo zrobić… Wiedza Pana, który nas odwiedził na wysokim poziomie, obsługa bardzo miła ;) polecam,

    Justyna Sz.

    06.11.2013
  • Mój dywan odzyskał życie!:) Świetnie wykonana usługa, pełen profesjonalizm, rzetelność i życzliwość. Zdecydowanie polecam:)

    Monika

    02.10.2013
  • Fantastyczna firma. Rzetelna i w pełni profesjonalna. Przemiły i super kontaktowy SZEF (Właściciel) Moje zatłuszczone, pomalowane flamastrami sofy i fotele zostały perfekcyjnie wyczyszczone (na materiale gładkim i janym kolorze). Po wieloletnim użytkowaniu przez najemców zostały doprowadzone do wręcz idealnego stanu. Gorąco wszystkim POLECAM! :-) ))

    BEA

    23.09.2013
  • Siedmioletnie zabrudzone fotele odzyskały blask i wyglądają jak kiedyś, usługa szczerze warta polecenia.

    Andrzej

    15.08.2013
  • Pełny profesjonalizm. Właściciel pełen pasji do tego, czym się zajmuje. Nasz wypoczynek wygląda jak nowy.

    Justyna

    31.07.2013

Dziękujemy za wszystkie wystawione referencje i opinie, które pozwalają nas utwierdzić w przekonaniu o tym, że wszystkie oferowane przez nas usługi są przeprowadzane na najwyższym poziomie, a klienci zadowoleni. A to jest dla nas bardzo ważne!

Poniższe opinie zostały przekopiowane z portali ogłoszeniowych, na których posiadamy oficjalne konto. Ich autentyczność możesz sprawdzić przechodząc na konkretną stronę z naszą ofertą.

Odwiedź nasz kanał YouTube

Klienci i Partnerzy

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej znajdziesz w Polityce Prywatności firmy.

Zobacz Politykę Prywatności